Se acerca el Pixie Market Sabadell del 31 de marzo y estamos flipando con la programación que tienen preparada los Pixies.
4 escenarios repartidos por todo El Parc de Catalunya (ya sabes, ese lugar idílico, la cascada, el césped y solazo que nos va a hacer el domingo) en los que podrás ver actuaciones de todo tipo.

Agrupació Artística de Modelistes Aeronavals de Sabadell: Constructors a escala de tota mena de vaixells, tant estàtics com navegables i avions, descobrint  aquest apassionant món de modelisme naval, del qua Sabadell té fama nacional i internacional. Exhibició i navegació de les maquetes al Llac del Parc Catalunya.

Sabacirc: Espectacle itinerant amb la Brigada Clown.

Escola Joso Sabadell: Escola Joso neix en 1982 i aquesta considerada com la degana de les escoles de comic a Espanya . En l’actualitat és un referent Europeu en l’ensenyament de l’art seqüencial amb un equip de professors, dibuixants, il·lustradors, i dissenyadors professionals de gran renom internacional. Exposició i art en directe dels alumnes de l’Escola.

Swingcopats: Ballarins de Swing farán exhibició y clase oberta.

Coordinadora de Músics de Sabadell: Actuacions musicals de diversos grups de Sabadell i DJ’s.

Bandtumbats: Grup de batucada de Sabadell. Batucada itinerant.

Body Art:  Centre de dansa oriental i body art. Exhibició de dansa.

Escola d’Art Xifre: Escola d’art, on impulsen la creativitat de forma divertida. Tallers d’art per infants.

Associació Discapacitat Visual Catalunya: Donen serveis a persones amb discapacitat visual per a millorar la seva qualitat de vida i exercim una tasca de divulgació de la problemàtica del col·lectiu per a aconseguir millorar la seva integració social. Taller de lectura braille i circuit de desplaçament amb bastó

Progat: Entitat dedicada la protecció i alimentació del gat de carrer, promoció d’adopcions. Participaran amb un taller infantil.

Asociación juntos podemos vencer: Fomentar l’investigacio de una de les malalties raras, anomenada Niemann-Pick Tipo C i la seva curació. Espai de pintacares per els infants i extensións de colors al cabells.

Espai de Cuina Capablanca:  Un espai de cuina i cultura, amb productes de proximitat,  en un ambient desenfada i còmode. Donaran el premi a la millor parada del Pixie Market

Drop Sabadell: Cocteleria creativa amb productes naturals, en un local amb decoració vintage, ambient original i diferents espais que animen a la conversa. Donaran el premi a la parada millor disseny del Pixie Market

l’Immoral: L’Immoral és una cuina de vici,  Autèntica. Sense manies ni complexos. Projectat pel Chef Jordi Gabaldà,  Take away, Delivery & Catering.Donaran el premi a la parada millor idea original del Pixie Market i Espai Culinari a la Plaça de la Palmera.

Mírate bien el programa, disponte a encontrar lo mejor en artesanía y second hand y sobre todo, disfruta de este domingo en el parque. ¡Van a pasar mogollón de cosas!